Подбор шин:
Подбор аккумулятора:

Anvelope în Moldova. SRL ARIDAN CENTER este dealerul oficial anvelopelor GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, SAVA, DEBICA, HANKOOK, LAUFENN, TORQUE, BELSHINA, ROSAVA, KAMA, ZETA, TOLEDO, PIRELLI. de asemenea la noi puteți găsi anvelope ale multor alte mărci mondiale, precum CONTINENTAL, BARUM, LASSA, BRIDGESTONE, MAXXIS. În magazinele noastre există un serviciu gratuit de montarea anvelopelo.Executam livrare gratuita in Chisinau.

Toate anvelopele au o reducere de la 5% pina la 20%.

Acumulatoare în Moldova. SRL ARIDAN CENTER este principalul furnizor de baterii pentru Moldova. În magazinul nostru veți găsi toate brandurile celebre de baterii care se vând la Chișinău. Compania noastră oferă baterii de branduri precum BANNER, A-MEGA, AKOM, SHNAIDER, ZAP, VARTA, BOSCH, GIGAWATT, ENERGIZER, DURACELL, ISTA, WESTA. În magazinul nostru veți găsi o gamă completă de baterii între 35 Ap și 230 Ap. Gama noastră de produse acoperă întreaga gamă de vehicule pentru 99,9% din producătorii de mașini europene, asiatice și americane. În magazinul nostru veți găsi acumulatoare pentru mașini MERCEDES BENZ, BMW, FORD, OPEL, VOLKSWAGEN, AUDI, HYUNDAI, RENO, NISSAN, DACIA, TOYOTA, KIA.

Toți cumpărătorii noștri primesc o reducere de la 5% la 20%.

Uleiuri în Chișinău. SRL ARIDAN CENTER este unul dintre cei mai mari furnizori de uleiuri pe piața din R.Moldova. În magazinul nostru veți găsi toate mărcile faimoase de uleiuri. Compania noastra comercializeaza uleiuri de marci precum CASTROL, MOBIL, ELF, TOTAL, BARDAHL, VENOL, CHEMPIOIL, MANNOL, MOTUL, SHELL, ARAL, precum si un grup larg de uleiuri originale precum GM, TOYOTA, MERCEDES BENZ, BMW, FORD , MAZDA, NISSAN, LEXUS și multe alte mărci cu o reputație mondială.

Toți clienții noștri primesc o reducere de la 5% la 20% la întreaga gamă de uleiuri prezentate de compania noastră în R.Moldova.

Anvelope în Moldova. SRL ARIDAN CENTER este dealerul oficial anvelopelor pentru camioane GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, SAVA, HANKOOK, TORQUE, BELSHINA, KAMA, PIRELLI. de asemenea la noi puteți găsi anvelope ale multor alte mărci mondiale, precum CONTINENTAL, BARUM, BRIDGESTONE. În magazinele noastre există un serviciu gratuit de montarea anvelopelo.Executam livrare gratuita in Chisinau.

Toate anvelopele au o reducere de la 5% pina la 20%.

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul